Schrijfcoaching

Je wilt graag schrijven maar je krijgt die eerste zin maar niet op papier. Je hebt een goed idee maar weet niet in welke vorm je het moet gieten. Je bent bezig met een persoonlijk verhaal maar weet niet waar je de balans wilt leggen tussen autobiografie en fictie. Bij schrijfcoaching gaan we samen op zoek naar wat voor jou het beste werkt. De coaching wordt afgestemd op jouw behoeften en bestaat meestal uit een combinatie van gesprekken, verrassend huiswerk, schrijftechnieken en het zoeken naar ‘jouw’ verhaal.

We beginnen met een kennismakingsgesprek van een uur, waarin we gaan onderzoeken welke vorm van coaching het best past bij jouw wensen. Hierna kun je desgewenst kiezen voor een ‘strippenkaart’ van ofwel 3 ofwel 5 gesprekken van elk een uur. De strippenkaart van 3 gesprekken is een halfjaar geldig, die van 5 gesprekken een jaar.

De gesprekken kunnen op dit moment worden ingepland op dinsdag, donderdag of vrijdag met een aanvangstijd tussen 9.00 en 16.00 uur. 

Docent

De coachings worden begeleid door Janneke Jonkman.

Kosten

Kennismakingsgesprek € 60,- (incl. btw) voor 1 uur.
Strippenkaart 3 gesprekken € 210,- (incl. btw)
Strippenkaart 5 gesprekken € 325,- (incl. btw)
Studenten, scholieren, 65-plussers en oud-cursisten krijgen 10% korting op een strippenkaart.

Aanmelden

Je kunt je online aanmelden: schrijf je hier in. Bij inschrijving gelden de algemene voorwaarden. Lees deze zorgvuldig door voor je je inschrijft. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen voor een eerste gesprek.

Quote:

‘Janneke heeft me goed op weg geholpen met de eerste aanzet voor mijn boek. Haar relevante en kritische vragen leiden tot nieuwe ideeën en toepasbare stappen. Ik vind haar deskundig, ervaren en prettig in het contact. Janneke weet het schrijversvuur aan te wakkeren! Na een coachinggesprek met haar wil je meteen gaan schrijven en de tips toepassen.’
Carla Bongers, 2018

‘Je moet het natuurlijk zelf doen, maar het is erg fijn als je het gevoel hebt er toch niet helemaal alleen voor te staan. De gesprekken met Janneke zijn prettig omdat ze erg goed luistert naar jou als mens en als schrijver en ze adviezen geeft waarmee je daadwerkelijk verder kunt. Ze durft kritisch te zijn, maar is vooral positief en opbouwend. Al pratende kom je vervolgens tot (nog) betere ideeën voor je verhaal. Ik kom altijd heel geïnspireerd en enthousiast uit onze meetings.’
Inez Schmitz, 2012

right_book_img1right_book_img2right_book_img3right_book_img4right_book_img1