Schrijf je bevallingsverhaal

Is je bevalling niet gelopen zoals je had gehoopt? Blijf daar dan niet mee rondlopen, want het kan je belemmeren om volledig van het moederschap te genieten. Met deze online cursus geef je jouw verhaal door middel van (schrijf)oefeningen een plek en word jij de moeder die je graag wilt zijn. 

Waarom?

Deze online cursus is opgezet door Janneke Jonkman vanuit My Little Dutch Diary, waar ze zich inzet voor een vervuld leven voor vrolijke (tweeling)moeders. Omdat Janneke merkte dat er weinig postnatale zorg is voor moeders, en veel moeders - soms jaren later - nog last hebben van hoe hun bevalling is verlopen, zelfs als ze voor de buitenwereld soms een prima bevalling hebben gehad. Er is vaak meer belangstelling voor de baby dan voor jouw verhaal, en vaak heb je zelf ook geen tijd om erbij stil te staan hoe het nu eigenlijk met jóú gaat. Zelf had Janneke last van wat er kort na haar bevalling gebeurde (een van haar baby's werd opgenomen op de IC), maar door het op te schrijven, ontstond er weer ruimte. Idealiter geeft je bevalling je een vliegende start in het moederschap. Heb je die om wat voor reden dan ook niet gehad, dan geeft deze cursus je die alsnog. 

Wanneer?

De cursus start op 27 januari 2020, duurt 4 weken en bestaat uit 10 modulen. Elke maandag en vrijdag krijg je een mail met een schrijf- of andere opdracht. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om in een veilige sfeer met elkaar in gesprek te gaan via het besloten supportnetwerk op Facebook. Je tijdsinvestering bedraagt gemiddeld circa 2 uur per week. Je kunt de oefeningen in je eigen tempo doen.

Inschrijven

Lees HIER meer over deze cursus of schrijf je direct in.

 

schrijfjebevallingsverhaal

 

right_book_img1right_book_img2right_book_img3right_book_img4