Yoga en schrijven
Ontdek je creativiteit vanuit ontspanning

Schrijf je graag, maar vind je het moeilijk om die eerste zinnen op papier te krijgen? Of hou je van yoga en zou je graag wat meer willen doen met het ontspannen gevoel dat je hebt na een les? Dan is deze workshop iets voor jou! Je hoeft geen ervaring met schrijven of yoga te hebben om te kunnen meedoen – heb je wél al ervaring, dan zal de combinatie van de twee disciplines je zeker verrassen.

Tijdens de workshop wissel je korte yogasessies en geleide meditaties af met schrijfopdrachten. Als je vaker yoga hebt gedaan, heb je vast weleens spontaan mooie inzichten of creatieve ideeën gehad na de les. Eenmaal weer op de fiets verdwijnen ze weer in je onderbewustzijn... Tijdens deze workshop krijg je de kans meteen aan de slag te gaan met het heldere hoofd dat verstilling kan opleveren en kun je de ideeën die dat oplevert direct tastbaar maken.

Aan de hand van speelse schrijfopdrachten ontstaat een tekst, jóúw tekst. Zonder je te bekommeren om het eindresultaat laat je de woorden stromen. Wat anders alleen bij een gedachte of gevoel zou blijven, zet je nu op papier. De oefeningen nodigen uit tot zelfonderzoek, maar kunnen ook de basis vormen voor een fictief verhaal.

Docenten


Janneke Jonkman en Lisa Visser. Janneke is schrijver en oprichter van de schrijftuin, waar ze onder meer de prozacursus en topklas begeleidt. Ze doet al twintig jaar aan yoga. Lisa is gecertificeerd yogadocent en geeft Hatha yogalessen in haar studio Fabulous Yoga en incompany yoga bij bedrijven.

Locatie 

Studio Fabulous Yoga, Langsom 28 in Amsterdam (gratis parkeren), zie Fabulous Yoga.

Datum

Zondag 28 januari 2018, 10:00 – 16:00


Kosten

Jouw investering bedraagt € 135,- (incl. btw). Dit is inclusief gebruik yogamaterialen, vegetarische lunch, schrift en pen, koffie, thee en vers fruit. Zelf meenemen: yogakleding of makkelijk zittende kleding (geen spijkerbroek).
Min. 7
 - max. 14 deelnemers.

Inschrijven

Deze workshop vindt plaats in samenwerking met Fabulous Yoga. Je kunt je HIER inschrijven. Bij inschrijving gelden de algemene voorwaarden van de schrijftuin.

 

 

right_book_img1right_book_img2right_book_img3right_book_img4 right_book_img1right_book_img2