Schrijfcoaching

Schrijfcoaching is voor schrijvers die liever individueel aan de slag gaan met hun boekidee. Het plan is er, maar er staat nog niet veel op papier. Dit kan via Zoom of op locatie in Amsterdam. 

De schrijfcoaching

Je wilt graag schrijven maar je krijgt die eerste zin maar niet op papier. Je hebt een goed idee maar weet niet in welke vorm je het moet gieten. Je bent bezig met een persoonlijk verhaal maar twijfelt over de balans tussen autobiografie en fictie. Bij schrijfcoaching gaan we samen op zoek naar wat voor jou het beste werkt. De coaching wordt afgestemd op jouw behoeften en bestaat uit een combinatie van gesprekken en huiswerk. Samen gaan we brainstormen over de kern van jouw verhaal en welke vorm daar het beste bij past. Ik kijk naar je idee zoals een uitgever dat zou doen en voel goed aan wat voor jouw verhaal de beste insteek is. Ik lees tussen de gesprekken door steeds maximaal 1500 woorden van je mee. Wil je intensieve coaching waarbij ik tevens meelees met je manuscript, dan is VIP manuscriptbegelding voor jou de juiste keuze. Als je twijfelt, start dan met een kennismakingsgesprek, je kunt dan altijd nog verder met de VIP begeleiding. 

We beginnen met een kennismakingsgesprek van een uur, waarin we gaan onderzoeken welke vorm van coaching het best past bij jouw wensen. Als je verder wilt met coaching kun je desgewenst kiezen voor een ‘strippenkaart’ van ofwel 3 ofwel 5 gesprekken van elk een uur. De strippenkaart van 3 gesprekken is een halfjaar geldig, die van 5 gesprekken een jaar.

De gesprekken kunnen doordeweeks worden ingepland in de ochtend en op vrijdag de hele dag. 

Docent

De coachings worden begeleid door Janneke Jonkman.

Kosten

Vanaf 1 januari 2020 zijn de prijzen:

Kennismakingsgesprek € 70,- (incl. btw) voor 1 uur.
Strippenkaart 3 gesprekken € 300,- (incl. btw)
Strippenkaart 5 gesprekken € 450,- (incl. btw)

Oud-cursisten krijgen eenmalig 10% korting op hun eerste strippenkaart.

Je kunt er ook voor kiezen na het kennismakingsgesprek verder te gaan met VIP manuscriptbegeleiding. De kosten van het kennismakingsgesprek worden dan in mindering gebracht op de prijs van de VIP begeleiding.

Locatie

Het gesprek vindt plaats in het inspirerende Eye, op 3 minuten varen met de gratis pont vanaf Centraal Station, een kopje koffie of thee krijg je er van mij bij.

Aanmelden

Je kunt je online aanmelden: schrijf je hier in. Bij inschrijving gelden de algemene voorwaarden. Lees deze zorgvuldig door voor je je inschrijft. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen voor een eerste gesprek.

Quote:

‘Janneke heeft me goed op weg geholpen met de eerste aanzet voor mijn boek. Haar relevante en kritische vragen leiden tot nieuwe ideeën en toepasbare stappen. Ik vind haar deskundig, ervaren en prettig in het contact. Janneke weet het schrijversvuur aan te wakkeren! Na een coachinggesprek met haar wil je meteen gaan schrijven en de tips toepassen.’
Carla Bongers, 2018

‘Je moet het natuurlijk zelf doen, maar het is erg fijn als je het gevoel hebt er toch niet helemaal alleen voor te staan. De gesprekken met Janneke zijn prettig omdat ze erg goed luistert naar jou als mens en als schrijver en ze adviezen geeft waarmee je daadwerkelijk verder kunt. Ze durft kritisch te zijn, maar is vooral positief en opbouwend. Al pratende kom je vervolgens tot (nog) betere ideeën voor je verhaal. Ik kom altijd heel geïnspireerd en enthousiast uit onze meetings.’
Inez Schmitz, 2012

right_book_img1right_book_img2right_book_img3right_book_img4right_book_img1