Schrijfcoaching kennismakingsgesprek

In dit kennismakingsgesprek van een uur gaan we onderzoeken of ik de juiste schrijfcoach ben om jouw manuscript te begeleiden. In het kennismakingsgesprek pitch je je verhaalidee en laat je weten waar je nog tegenaan loopt. Zijn we er allebei van overtuigd dat ik de juiste begeleider ben om je verder te helpen met je manuscript, dan kun je de VIP manuscriptbegelding of gewone manuscriptbegeleiding boeken. Het gesprek kan plaatsvinden op een maandag, woensdag of vrijdag en vindt plaats via Zoom.

Begeleider

Het kennismakingsgesprek heb je met Janneke Jonkman.

Kosten

Kennismakingsgesprek € 70,- (incl. btw) voor 1 uur.

Na het kennismakingsgesprek zit je nergens aan vast. Je kunt er voor kiezen na het kennismakingsgesprek verder te gaan met VIP manuscriptbegeleiding. De kosten van het kennismakingsgesprek worden dan in mindering gebracht op de prijs van de VIP begeleiding.

Aanmelden

Je kunt je online aanmelden: schrijf je hier in. Bij inschrijving gelden de algemene voorwaarden. Lees deze zorgvuldig door voor je je inschrijft. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen voor een eerste gesprek.

Quote:

‘Janneke heeft me goed op weg geholpen met de eerste aanzet voor mijn boek. Haar relevante en kritische vragen leiden tot nieuwe ideeën en toepasbare stappen. Ik vind haar deskundig, ervaren en prettig in het contact. Janneke weet het schrijversvuur aan te wakkeren! Na een coachinggesprek met haar wil je meteen gaan schrijven en de tips toepassen.’
Carla Bongers, 2018

‘Je moet het natuurlijk zelf doen, maar het is erg fijn als je het gevoel hebt er toch niet helemaal alleen voor te staan. De gesprekken met Janneke zijn prettig omdat ze erg goed luistert naar jou als mens en als schrijver en ze adviezen geeft waarmee je daadwerkelijk verder kunt. Ze durft kritisch te zijn, maar is vooral positief en opbouwend. Al pratende kom je vervolgens tot (nog) betere ideeën voor je verhaal. Ik kom altijd heel geïnspireerd en enthousiast uit onze meetings.’
Inez Schmitz, 2012

right_book_img1right_book_img2right_book_img3right_book_img4right_book_img1