Quickscan manuscript

Ik lees en beoordeel je synopsis (maximaal 1200 woorden plus begeleidend mailtje waarin je vertelt wat je doelen en wensen zijn) en ik geef je mijn feedback via de mail. Ik laat je weten wat mijns inziens de potentie is van je idee en wat je verbeterpunten zijn. Daarbij let ik onder meer op de plot, verhaalstructuur, originaliteit, karakterontwikkeling en urgentie. Ook geef ik aan of ik de juiste persoon ben om je boek verder te begeleiden.

Neem je hierna een VIP manuscriptbegeleiding af, dan wordt het bedrag van de quickscan in mindering gebracht op de prijs van de VIP manscriptbegeleiding.

Docent

Je synopsis wordt beoordeeld door Janneke Jonkman.

Aanmelden

Schrijf je hier in. Stuur daarnaast je synopsis per e-mail naar info@deschrijftuin.nl. Je kunt alvast aangeven wat je doelen en wensen zijn. 

Genres

Ik heb grote ervaring in literaire fictie, adolescenten- en jeugdliteratuur, familieverhalen, autobio romans, chicklit en andere lichtvoetige lectuur, psychologische romans, en boeken waarin zingeving en spiritualiteit een rol spelen. Ook overlappende genres worden beoordeeld. Start bij twijfel met een quickscan van je synopsis.

Kosten

€ 70,- (incl. btw)

Quote

‘Janneke leert je zowel over de technische kant van het schrijven, als over de inhoud van een goed verhaal. Ik heb manuscriptbegeleiding gedaan bij Janneke om mijn verhaal 'uitgeverij-proof' te krijgen. En met succes: een uitgeverij heeft interesse getoond in mijn boek!’
Mieke Terlouw, 2019

right_book_img1right_book_img2right_book_img3right_book_img4