VIP begeleiding XL pakket

VIP begeleiding XL werkt hetzelfde als de VIP begeleiding en is bedoeld voor schrijvers die meer tijd nodig hebben, aan een groter manuscript werken of vaker live contact willen dan in de gewone VIP begeleiding. De XL begeleiding geldt voor 1 manuscript.

Hoe?

Wil je nóg meer begeleiding dan in de VIP begeleiding, dan is het XL pakket iets voor jou. Ik lees dan in totaal 120.000 woorden ipv 60.000, je kunt er anderhalf jaar over doen ipv een jaar en je krijgt nog meer begeleiding. Alles op een rij ziet dat er als volgt uit:

* Ik lees tot 100.000 woorden en herlees er nog eens 20.000 extra. Telt je manuscript minder dan 100.000 woorden, dan herlees ik meer.
* anderhalf jaar geldig ipv 1 jaar: je kunt dus 18 maanden lang al je vragen over het schrijfproces stellen via e-mail
* 7 uur begeleiding op locatie: 1x 2 uur en 5 x 1 uur. 
* ik help je de synposis en begeleidende brief te schrijven
* ik bied je manuscript aan bij Schönbach óf minimaal 1 passende uitgeverij
* inclusief marketingplan: ik help je je eigen Instagram-acoount op te zetten/te professionaliseren + templates te maken

Ben je begonnen met een quickscan, dan wordt deze in mindering gebracht op de VIP begeleiding.

Voor de VIP begeleiding zijn een beperkt aantal plekken per jaar beschikbaar.

Docent

De VIP manuscriptbegeleiding wordt geleid door Janneke Jonkman.

Aanmelden

Er is weer (beperkt) plek voor nieuwe klanten. Schrijf je hier in. Het is handig als je voorafgaand aan het eerste gesprek je synopsis en een eerste hoofdstuk mailt naar info@deschrijftuin.nl. Bij inschrijving gelden de algemene voorwaarden en privacyverklaring.

Genres

Ik heb grote ervaring in literaire fictie, adolescenten- en jeugdliteratuur, familieverhalen, autobio romans, chicklit en andere lichtvoetige lectuur, psychologische romans, en boeken waarin zingeving en spiritualiteit een rol spelen. Ook overlappende genres worden beoordeeld. Start bij twijfel met een quickscan of een kennismakingsgesprek.

Kosten

€ 7700,- (incl 21% btw). Ben je ZZP'er dan zijn de kosten aftrekbaar. 

Locatie

De gesprekken vinden in het inspirerende Eye, op 3 minuten varen met de gratis pont vanaf Centraal Station, een kopje koffie of thee krijg je er van mij bij. Verder zal er veel contact zijn via de mail.

Quotes

‘Wow, wat heb je er een hoop werk van gemaakt en wat kan ik er ontzettend veel mee. In mijn boek zat een ander boek verstopt en jij hebt het zien zitten. Ik wil je enorm bedanken. Ik had de schrijver in mij al wakker geschud, maar jij hebt er een emmer water overheen gegooid en haar uit bed geduwd. Engelen bestaan echt!’
Racheda Kooijman, 2021. Racheda vond na de manuscriptbegeleiding meteen een uitgever: haar boek Vossenjacht verscheen in september 2021 bij uitgeverij Orlando en is inmiddels herdrukt.

‘Ik kwam met Janneke in contact nadat ik mijn synopsis had laten lezen voor een quickscan. Het zou mijn eerste roman worden en ik was er best wat nerveus onder. Janneke reageerde enthousiast, ze kwam met ideeën om het verhaal net wat hoger te tillen en geloofde in het verhaal. Daarna heb ik een VIP begeleiding van haar gehad. Janneke gaf mij door haar enthousiasme, ideeën en haar coaching het vertrouwen wat ik nodig had om door te gaan. Haar coaching is zoveel meer dan redigeren! Ze coachte me om door te gaan met bepaalde scènes die ik soms lastig vond en bleef betrokken, ook toen het verhaal af was. Ik heb nu een uitgeverij gevonden en ik ben erg blij dat mijn eerste roman Zoutman in het voorjaar van 2022 zal uitkomen!’
Sandra Konst, 2021. Sandra's vond na de VIP begeleiding een uitgever voor haar boek: Zoutman verscheen maart 2002 bij uitgeverij Elikser.

‘Ik ben dankzij de manuscriptbegeleiding van Janneke tot een roman gekomen die ik nu in eigen beheer uitgeef: Woeltand. De begeleiding van Janneke varieerde van de interpunctie bij een dialoog en redactionele inzichten tot aan het komen tot een geloofwaardig en ook voor leken op mijn vakgebied lezenswaardig verhaal met een duidelijke plot. Ik heb dit steeds ervaren als een plezierig proces!’
Bas van der Velde, 2019. Bas gaf na de manuscriptbegeleiding zijn boek Woeltand succesvol uit in eigen beheer.

‘Ik heb na de cursussen één op één manuscriptbegeleiding gedaan bij Janneke om mijn verhaal 'uitgeverij-proof' te krijgen. En met succes: mijn boek is inmiddels uitgegeven bij een uitgeverij!’
Mieke Terlouw, 2019. Miekes boek In de waan van het leven verscheen december 2019 bij Saam uitgeverij

right_book_img1right_book_img2right_book_img3right_book_img4