Schrijfcoaching kennismakingsgesprek

Een eerste brainstorm over jouw schrijfplan

In dit kennismakingsgesprek van een uur gaan we onderzoeken of ik de juiste schrijfcoach ben om jouw manuscript te begeleiden. In het kennismakingsgesprek pitch je je verhaalidee en laat je weten waar je nog tegenaan loopt. Zijn we er allebei van overtuigd dat ik de juiste begeleider ben om je verder te helpen, dan kun je de VIP manuscriptbegeleiding of gewone manuscriptbegeleiding boeken. 

Manuscriptbeoordeling
SchrijfcursusAmsterdam

Het kennismakingsgesprek is een eerste brainstorm over jouw manuscript. Ik geef meteen feedback op je verhaalidee en denk met je mee over hoe je je plan zo goed mogelijk op papier kunt krijgen. Ook laat ik weten wat de potentie is van je idee. 

Kosten

Kennismakingsgesprek € 75,- (incl. btw) voor 1 uur.

Na het kennismakingsgesprek zit je nergens aan vast. Je kunt er voor kiezen na het kennismakingsgesprek verder te gaan met VIP coaching, VIP coaching XL of gewone manuscriptbegeleiding.

Na inschrijving word er zo snel mogelijk contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen. Het gesprek vindt plaats via Zoom.

Schrijfcoach Janneke Jonkman

Schrijfcoach

Je hebt het kennismakingsgesprek met schrijver en schrijfcoach Janneke Jonkman.

‘Dankjewel, ik word hier nu al heel blij van. Ik krijg er bijna tranen van in mijn ogen. Ik loop al jaren met verschillende verhaalideeën rond, maar ik had al die tijd iemand nodig om me op die trein te zetten. Ik heb meteen zin om te gaan schrijven en zie de eerste scène al helemaal voor me.’

Lara Steenvoorden

Je moet het natuurlijk zelf doen, maar het is erg fijn als je het gevoel hebt er toch niet helemaal alleen voor te staan. De gesprekken met Janneke zijn prettig omdat ze erg goed luistert naar jou als mens en als schrijver en ze adviezen geeft waarmee je daadwerkelijk verder kunt. Ze durft kritisch te zijn, maar is vooral positief en opbouwend. Al pratende kom je vervolgens tot (nog) betere ideeën voor je verhaal. Ik kom altijd heel geïnspireerd en enthousiast uit onze meetings.

Inez Schmitz

Janneke heeft me goed op weg geholpen met de eerste aanzet voor mijn boek. Haar relevante en kritische vragen leiden tot nieuwe ideeën en toepasbare stappen. Ik vind haar deskundig, ervaren en prettig in het contact. Janneke weet het schrijversvuur aan te wakkeren! Na een coachinggesprek met haar wil je meteen gaan schrijven en de tips toepassen.

Carla Bongers

Boekschrijven1

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
Boekpubliceren2

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
Boekschrijven3

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
Boekuitgeven4

Project 4

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Project 6

Bekijken