Nieuw: VIP begeleiding XL

Het uitgebreide VIP pakket, mét uitgever

VIP begeleiding XL werkt hetzelfde als de VIP begeleiding en is bedoeld voor schrijvers die meer tijd nodig hebben, aan een groter manuscript werken en/of vaker live contact willen dan in de gewone VIP begeleiding. Bovendien krijg je in deze vorm van VIP begeleiding óók uitgebreide feedback van een uitgever, en gaan we werken aan een marketingplan. De XL begeleiding geldt voor 1 manuscript.

SchrijfworkshopsAmsterdam
SchrijfcursusAmsterdam

Wil je nóg meer begeleiding dan in de VIP begeleiding, dan is het XL pakket iets voor jou. Ik lees dan in totaal 120.000 woorden, je kunt er anderhalf jaar over doen en je krijgt nog meer en uitgebreidere begeleiding. Alles op een rij ziet dat er als volgt uit:

* redactie tot 100.000 woorden en herlezing van nog eens 20.000 woorden extra. Telt je manuscript minder dan 100.000 woorden, dan wordt er meer herlezen.
* anderhalf jaar geldig ipv 1 jaar: je kunt dus 18 maanden lang al je vragen over het schrijfproces stellen via e-mail
* 5 x leesrapport + redactie in je manuscript
* 6 uur begeleiding op locatie: 1x 2 uur en 5 x 1 uur
* second opinion door uitgever Jasper Henderson: hij leest je synopsis en de eerste 4000 woorden van je manuscript én:
* 1 uur Zoom begeleiding met Janneke Jonkman én Jasper Henderson
* nauwkeurige hulp bij je synposis en begeleidende brief 
* je manuscript wordt gegarandeerd aangeboden bij Schönbach óf minimaal 1 passende uitgeverij
* inclusief marketingplan: het opzetten/professionaliseren van je eigen Instagram-acoount + templates maken

Ben je begonnen met een quickscan, dan wordt deze in mindering gebracht op de VIP XL begeleiding. Je ontvangt een persoonlijke kortingscode.

Voor de VIP XL begeleiding zijn een beperkt aantal plekken per jaar beschikbaar.

Genres

Janneke Jonkman heeft grote ervaring in literaire fictie, adolescenten- en jeugdliteratuur, familieverhalen, autobio romans, chicklit en andere lichtvoetige lectuur, psychologische romans, en boeken waarin zingeving en spiritualiteit een rol spelen. Jasper Henderson heeft als acquirerend redacteur en uitgever ervaring met alle denkbare genres. Start bij twijfel met een quickscan of een kennismakingsgesprek.

Kosten

€ 7700,- (incl 21% btw). Ben je ZZP'er, dan zijn de kosten aftrekbaar. 

Locatie

De gesprekken vinden in het inspirerende Eye, op 3 minuten varen met de gratis pont vanaf Centraal Station, een kopje koffie of thee krijg je er van mij bij. Op verzoek kunnen de gesprekken ook via Zoom plaatsvinden. Verder zal er veel contact zijn via de mail.

Aanmelden

Het is handig als je voorafgaand aan het eerste gesprek je synopsis en een eerste hoofdstuk mailt naar info[at]deschrijftuin.nl.

Ik denk dat als je een goede schrijfcoach hebt, misschien wel iedereen met een beetje verhaal een boek kan schrijven. Maar die schrijfcoach - jij dus -, is wel echt noodzakelijk in dat prcoes. Ik had het zonder jou gewoon niet gered.

Annemarie Geerts

Annemarie schreef tijdens de VIP coaching Komt goed, augustus 2023 verschenen bij uitgeverij Cargo. Kwam na verschijning meteen op 1 te staan in de bestseller 60. 

Wow, wat heb je er een hoop werk van gemaakt en wat kan ik er ontzettend veel mee. In mijn boek zat een ander boek verstopt en jij hebt het zien zitten. Ik wil je enorm bedanken. Ik had de schrijver in mij al wakker geschud, maar jij hebt er een emmer water overheen gegooid en haar uit bed geduwd. Engelen bestaan echt!

Racheda Kooijman

Racheda vond na de manuscriptbegeleiding meteen een uitgever: haar boek Vossenjacht verscheen in september 2021 bij uitgeverij Orlando en is inmiddels herdrukt.

De VIP coaching heeft mij veel opgeleverd. Het stimuleert je om hard te werken en dat je op elk moment met Janneke kunt mailen voelt als een grote steun in de rug. Mijn ervaring is dat zij heel ervaren is, betrokken en creatief. Dat zij tijdens de VIP-periode met heldere analyses en feedback op het schrijfproces komt helpt je op koers te blijven. Voor mijn nieuwe boek ga ik opnieuw bij Janneke vippen.

Tessa IJzermans

Schrijfster van Het houten bestek en twee boeken in wording
Boekschrijven1

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
Boekpubliceren2

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
Boekschrijven3

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken
Boekuitgeven4

Project 4

Lorem ipsum dolor sit amet

Bekijken

Project 6

Bekijken